Print Friendly, PDF & Email

Kaasboerderij familie Lekkerkerker

Kaasboerderij familie Lekkerkerker

Al generaties lang wordt er Boerenkaas gemaakt bij de familie Lekkerkerker in de Lopikerwaard. Zij hebben zich gespecialiseerd in het maken van Boerenkaas en hebben daarom geen verkoop aan huis. Een eerlijk product met oog voor mens en dier. Daarom was de stap naar zonnepanelen dan ook een logische. Met een PV systeem van ruim 3500 panelen wordt voor een groot deel in de eigen stroom voorziening.

Dit grote agrarische bedrijf wilde absoluut geen hinder in de eigen uitvoer ondervinden tijdens de installatiewerkzaamheden. In overleg met de klant is een passende oplossing gevonden. Hierdoor konden zowel het montageteam als de klant ongestoord hun werkzaamheden verrichten. En werd er een soepele overgang gerealiseerd bij het in gebruik nemen van de installatie.

Zie hier voor meer bedrijfsinformatie.

"Een collega tipte ons over ProfiNRG. Uiteraard hebben we meerdere partijen benaderd, maar Profinrg had veel kennis van zaken en daarnaast een scherpe prijs. Ook de samenwerking verliep prettig en vlot. We zijn al met al zeer tevreden over het totale proces. " Aldus Familie Lekkerkerker.

Project Details

UITVOERDER(S)
ProfiNRG.nl
PLAATSNAAM
Montfoort
SDE+- BESCHIKKING IN JAAR
2018
OPGELEVERD IN JAAR
2019
AANTAL PANELEN
3638
AANTAL KWH
1.125000
FINANCIERINGSVORM
Local Green Energy / Greenspread B.V.
OMSCHRIJVING GEBOUW
Stallen en schuren