Print Friendly, PDF & Email

Zeeman distributiecentrum | Alphen aan de Rijn

Zeeman distributiecentrum | Alphen aan de Rijn

Voor GREEN Real Estate is duurzaamheid een belangrijk aspect. Momenteel is de vastgoedbezitter bezig met de verduurzaming van haar vastgoedportefeuille en de woningen die zij verhuurt.

Oplossing
Om de vastgoedportefeuille te verduurzamen koos GREEN Real Estate voor zonnepanelen op verschillende panden, bij voorbeeld het Zeeman distributiecentrum in Alphen aan den Rijn, het pand van Gamma Emmeloord en Karwei Kampen, waar respectievelijk 6.700 + 1.865 (2e deel), 1.000 en 600 zonnepanelen geplaatst zijn.

Voordeel
Met behulp van de zonnepanelen, waarin wordt geïnvesteerd met behulp van de SDE+ subsidie, kan GREEN Real Estate besparen op hun energiekosten en kan het een voorbeeld zijn voor beleggers die ook bewuster met het milieu willen omgaan.

"We willen ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen. Dat wil zeggen dat we zorgen voor minder CO2-uitstoot en minder energiebelastende panden. Wij geloven meer in 'grijze' daken 'vergroenen' op plekken waar energie verbruikt wordt, dan groene weilanden vol leggen met zonnepanelen."

Project Details

UITVOERDER(S)
Zonnegilde B.V.
PLAATSNAAM
Alphen aan de Rijn
SDE+- BESCHIKKING IN JAAR
2015
OPGELEVERD IN JAAR
2017
AANTAL PANELEN
8656
AANTAL KWH
2103000
FINANCIERINGSVORM
Klant heeft zelf de financiering verzorgd
OMSCHRIJVING GEBOUW
Distributiecentrum Zeeman