Print Friendly, PDF & Email

Deelnemers

Sunrock

EigenEnergieNet

Wij bouwen en onderhouden zonne-installaties op daken en weides. Dit doen we in lijn met alle vereiste normeringen en solide partners. Indien gewenst zorgen wij ook voor de investering en exploitatie van deze installaties.
Daarnaast staat innovatie hoog in ons vaandel en lopen we voorop bij het produceren en vermarkten van zonnepanelen op maat, in kleur en met elke gewenste structuur. Zie ook ons concept www.energywall.nl. Wij zijn actief binnen Noord/West Europa.

Zie site: www.eigenenergie.net

Sunrock

ESDEC

Esdec levert sinds 2004 professionele montagesystemen voor zonnepanelen op platte en schuine daken. We zijn een leidende speler in de Benelux en breiden snel uit in de rest van Europa en Amerika. Bij de ontwikkeling van onze montagesystemen ClickFit en FlatFix zijn onze ontwerpers geïnspireerd door de professionele solar-installateur.
Montagesystemen van Esdec zijn zeer snel te monteren en daarnaast uiterst betrouwbaar. Dit maken we mogelijk door intensief samen te werken met de markt en continue te investeren in innovatie. Esdec-systemen zijn toepasbaar voor ieder daktype en voldoen aan de strengste regels en eisen voor zowel de Europese als de Amerikaanse markt. Al onze systemen zijn te monteren met één stuk gereedschap en bestaan uit een minimaal aantal onderdelen. Naast een uniek product bieden we u alle mogelijke support bij het installeren van zonnepanelen, zoals een online calculator, tot 25 jaar garantie en advies van experts.

Zie site: www.esdec.com

Sunrock

KiesZon

KiesZon, sinds 2009 vormgever van de solar revolutie in Nederland, organiseert binnen een operational lease, dakhuur of koopconstructie de ontwikkeling, financiering, realisatie en de exploitatie van grootschalige zonnestroomprojecten op daken of in veldopstelling. Voor onder meer logistiek dienstverleners, vastgoedontwikkelaars en overheidsinstanties. Altijd werkend vanuit de kernwaarden daadkracht, vakmanschap en partnership. Zo zorgt KiesZon ervoor dat de vrij zonne-energie die voor handen is ten volle benut wordt en dat organisaties die zoeken naar een duurzamere wijze van ondernemen volledig worden ontzorgd.

Zie site: www.kieszon.nl

Sunrock

Pure Energie

Pure Energie is de enige energieleverancier die alleen groene stroom verkoopt die het zelf duurzaam opwekt uit zon en wind in Nederland. Daarnaast investeert het Enschedese energiebedrijf continu in nieuwe windmolens en zonne-energieprojecten. Zo werkt Pure Energie actief aan meer duurzaamheid in Nederland. Consumentenbond, Greenpeace, Natuur & Milieu en WISE hebben Pure Energie al vijf keer op rij uitgeroepen tot groenste energieleverancier.

Zie site: www.pure-energie.nl

Sunrock

ProfiNRG

ProfiNRG is meer dan 10 jaar actief als aanbieder van fotovoltaïsche energiesystemen. Wij richten ons met een team van ruim 35 medewerkers op verkoop, installatie en onderhoud van grootschalige PV-installaties en energieopslagsystemen. Verder zijn wij via ons dochterbedrijf Sunvest actief als ontwikkelaar, financier en exploitant van zonneparken.

ProfiNRG is in Nederland een van de leidende zonne-energiespecialisten. Vanwege de lange levensduur van een zonne-energie-installatie, is het belangrijk om te werken met een stabiele en betrouwbare partner. Dit zorgt ervoor dat uw installatie correct kan worden onderhouden en dat garantieplichtingen nagekomen kunnen worden.

Ons klantenbestand bestaat voornamelijk uit agrarische bedrijven, overheden, installateurs en projectontwikkelaars. Wij bouwen ook zonnestroomprojecten in onderaaneming van bouwbedrijven. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om door banken gefinancierde grootschalige projecten te realiseren als als EPC-aannemer.

Zie site: www.profinrg.nl

Sunrock

Rooftop Energy

Rooftop Energy biedt de zakelijke markt sinds 2012 volledige ontzorging voor zonnecentrales. De dienstverlening bestaat uit consultancy, installatie, financiering en asset management: zonne-energie zonder gedoe. Met meer dan 150 zonnecentrales is Rooftop Energy een van de grootste onafhankelijke ontwikkelaars en beheerders van zonnecentrales in Nederland. Wij zijn gericht op lange termijn relaties met onze klanten op het gebied van duurzame energie.
Rooftop Energy opereert volledig onafhankelijk van leveranciers van installaties of energieproducenten en kan daardoor de beste technologische toepassingen realiseren. Rooftop Energy heeft een ISO 9001 certificering.

Zie site: www.rooftopenergy.nl

Solarfields

Wij zijn Solarfields, ontwikkelaar van grootschalige zonneprojecten door heel Nederland. We hebben inmiddels aangetoond daarin een betrouwbare en succesvolle partner te zijn. Zo is Solarfields het afgelopen jaar betrokken geweest bij de realisatie van Scaldia, het grootste zonnepark in Nederland.

Wij leveren een wezenlijke bijdrage aan de verduurzaming van het Nederlandse bedrijfsleven. Dit doen we door grote dakoppervlakten van bedrijven te voorzien van zonnepanelen. Distributiecentra, fabrieken, overheidsgebouwen, bedrijventerreinen, enzovoort, beschikken allen over grote dakoppervlakten. Daarmee is dit de ideale locatie voor het opwekken van zonne-energie.

Dus, eenvoudig geld verdienen én tegelijkertijd uw pand verduurzamen zonder daarvoor financieel te investeren? Verhuur uw dak aan Solarfields. Wij wekken er duurzame energie op via de geplaatste zonnepanelen. U ondervindt hier geen hinder van, wij regelen alles voor u van A-Z. Tegelijkertijd draagt u daadwerkelijk bij aan een beter klimaat. Een logische vraag is dan ook: Waarom zou u het niet doen?

Zie site: www.solarfields.nl

Sunrock

Sunrock

Sunrock ontwikkelt, realiseert, financiert en beheert grootschalige zonneparken op daken van logistiek en commercieel vastgoed en breidt deze zonneparken op termijn uit met opslagsystemen en energie efficiency producten en services. Momenteel hebben we meer dan 100 zonnedaken operationeel en een brede portefeuille in ontwikkeling. Hetgeen neerkomt op ruim 2 miljoen m2 zonnepanelen. Daarmee is Sunrock een van de grootste onafhankelijke solar-specialisten in de Benelux. Succesvol dankzij een professionele, ontzorgende aanpak die er volledig op is gericht om onze klanten te laten profiteren van duurzame zonne-energie.

Zie site: www.sunrock.nl

Sunrock

Van der Valk Solar Systems

Van der Valk Solar Systems is sinds 2009 één van de snelst groeiende bedrijven in de solarbranche en richt zich volledig op het ontwikkelen en produceren van solar montagesystemen voor schuine daken, platte daken en open velden. Van der Valk Solar Systems heeft ook een kantoor en magazijn in de UK, kantoren in Spanje en Zweden en is momenteel actief in 13 landen.

Onze montagesystemen worden ontwikkeld en geproduceerd in onze eigen fabriek in Nederland en onderscheiden zich door hun brede inzetbaarheid, zeer snelle montage en hoge kwaliteit. Ze zijn ontwikkeld volgens de nieuwste Eurocodes en voldoen daarmee aan de eisen die banken en verzekeringsmaatschappijen stellen aan solarinstallaties.

Van der Valk Solar Systems is onderdeel van familiebedrijf Van der Valk Systemen, al sinds 1963 een wereldwijd begrip op het gebied van bewegende systemen en bevestigingscomponenten.

Ons gezamenlijke bedrijvencomplex bestaat uit 20.000 m2 kantoren en bedrijfshallen. Met gebruikmaking van een modern machinepark en de nieuwste technologieën worden producten en systemen hier snel en nauwkeurig ontwikkeld, gefabriceerd en getest.

Zie site: www.valksolarsystems.com

Sunrock

Zonel Energy Systems

Zonel Energy gelooft in een overvloed aan energie, goedkope energie. De zon schijnt immers voor iedereen en levert schone energie die nooit opraakt. Het is tijd om te kantelen en ons gezicht naar de zon te keren. Het is tijd voor bedrijven om hierin zelf verantwoordelijkheid te nemen.

Zonel Energy moet, wil en kan een snelle bijdrage leveren aan een betere wereld. Deze drive om te verbeteren zit stevig in ons DNA verankerd vanuit een diep geworteld maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel. Duurzaamheid hoort bij ons, is deel van ons denken en handelen.

Daken zien wij vooral als een kans om slim energie op te wekken. Met onze jarenlange expertise op het gebied van dakbedekkingen, zijn wij sinds 2011 gespecialiseerd in zonne-energie. Zonel Energy levert lokale, duurzame oplossingen waarmee ondernemers flink op energiekosten kunnen besparen en rendement behalen. Onze zonnepanelen dragen bij aan een schonere wereld. En daar zijn wij trots op!

Wanneer u kiest voor een zonnestroomsysteem van Zonel Energy, kiest u voor rendement, gemak en duurzaamheid. Wij verzorgen het volledige traject dat bestaat uit advies, levering, plaatsing, aansluiting, onderhoud én een professionele begeleiding van de subsidieaanvragen. U wordt compleet ontzorgd, zodat u met een goed gevoel financieel kunt profiteren van de zon.

Zie site: www.zonel.nl

Sunrock

Zonnegilde

Zonnegilde B.V. is dé specialist op het gebied van het realiseren van zonnepanelen-projecten voor de zakelijke eindgebruikers. Wij werken uitsluitend voor klanten die duurzaamheid in hun werk- en leefomgeving serieus nemen en op zoek zijn naar een kwalitatief, hoogstaand en passend antwoord hierop. Door onze specifieke expertise werken wij met de meest actuele technologie en producten, waardoor u verzekerd bent van een duurzame, slimme oplossing. Wij verzorgen de aanvraag van de SDE+ subsidie, de plaatsing, het onderhoud van de PV-installatie en de uitwerking van financiering.

Durven innoveren met energie is de sleutel voor ons bestaansrecht nu en in de toekomst. Door een stijgende vraag naar energie zal ook de vraag naar opslag van duurzame energie toenemen. Het verduurzamen van Nederland doen we onder andere met behulp van alle door de overheid beschikbaar gestelde middelen, waaronder de SDE+ subsidieregeling. Wij geloven in een toekomst waar energie niet vervuilend is en toegankelijk voor iedereen. Een langdurig partnerschap met onze klanten, medewerkers en leveranciers staat voorop.

Zie site: www.zonnegilde.nl