Deelnemers

Sunrock

EigenEnergieNet

Wij bouwen en onderhouden zonne-installaties op daken en weides. Dit doen we in lijn met alle vereiste normeringen en solide partners. Indien gewenst zorgen wij ook voor de investering en exploitatie van deze installaties.
Daarnaast staat innovatie hoog in ons vaandel en lopen we voorop bij het produceren en vermarkten van zonnepanelen op maat, in kleur en met elke gewenste structuur. Zie ook ons concept www.energywall.nl. Wij zijn actief binnen Noord/West Europa.

Sunrock

ESDEC

Esdec levert sinds 2004 professionele montagesystemen voor zonnepanelen op platte en schuine daken. We zijn een leidende speler in de Benelux en breiden snel uit in de rest van Europa en Amerika. Bij de ontwikkeling van onze montagesystemen ClickFit en FlatFix zijn onze ontwerpers geïnspireerd door de professionele solar-installateur.
Montagesystemen van Esdec zijn zeer snel te monteren en daarnaast uiterst betrouwbaar. Dit maken we mogelijk door intensief samen te werken met de markt en continue te investeren in innovatie. Esdec-systemen zijn toepasbaar voor ieder daktype en voldoen aan de strengste regels en eisen voor zowel de Europese als de Amerikaanse markt. Al onze systemen zijn te monteren met één stuk gereedschap en bestaan uit een minimaal aantal onderdelen. Naast een uniek product bieden we u alle mogelijke support bij het installeren van zonnepanelen, zoals een online calculator, tot 25 jaar garantie en advies van experts.

Sunrock

KiesZon

KiesZon, sinds 2009 vormgever van de solar revolutie in Nederland, organiseert binnen een operational lease, dakhuur of koopconstructie de ontwikkeling, financiering, realisatie en de exploitatie van grootschalige zonnestroomprojecten op daken of in veldopstelling. Voor onder meer logistiek dienstverleners, vastgoedontwikkelaars en overheidsinstanties. Altijd werkend vanuit de kernwaarden daadkracht, vakmanschap en partnership. Zo zorgt KiesZon ervoor dat de vrij zonne-energie die voor handen is ten volle benut wordt en dat organisaties die zoeken naar een duurzamere wijze van ondernemen volledig worden ontzorgd.
Naar de site van KiesZon

Sunrock

Pure Energie

Pure Energie is de enige energieleverancier die alleen groene stroom verkoopt die het zelf duurzaam opwekt uit zon en wind in Nederland. Daarnaast investeert het Enschedese energiebedrijf continu in nieuwe windmolens en zonne-energieprojecten. Zo werkt Pure Energie actief aan meer duurzaamheid in Nederland. Consumentenbond, Greenpeace, Natuur&Milieu en WISE hebben Pure Energie al vijf keer op rij uitgeroepen tot groenste energieleverancier.

Sunrock

Rooftop Energy

Rooftop Energy biedt de zakelijke markt sinds 2012 volledige ontzorging voor zonnecentrales. De dienstverlening bestaat uit consultancy, installatie, financiering en asset management: zonne-energie zonder gedoe. Met meer dan 150 zonnecentrales is Rooftop Energy een van de grootste onafhankelijke ontwikkelaars en beheerders van zonnecentrales in Nederland. Wij zijn gericht op lange termijn relaties met onze klanten op het gebied van duurzame energie.
Rooftop Energy opereert volledig onafhankelijk van leveranciers van installaties of energieproducenten en kan daardoor de beste technologische toepassingen realiseren. Rooftop Energy heeft een ISO 9001 certificering.

Solarfields

Wij zijn Solarfields, ontwikkelaar van grootschalige zonneprojecten door heel Nederland. We hebben inmiddels aangetoond daarin een betrouwbare en succesvolle partner te zijn. Zo is Solarfields het afgelopen jaar betrokken geweest bij de realisatie van Scaldia, het grootste zonnepark in Nederland.

Wij leveren een wezenlijke bijdrage aan de verduurzaming van het Nederlandse bedrijfsleven. Dit doen we door grote dakoppervlakten van bedrijven te voorzien van zonnepanelen. Distributiecentra, fabrieken, overheidsgebouwen, bedrijventerreinen, enzovoort, beschikken allen over grote dakoppervlakten. Daarmee is dit de ideale locatie voor het opwekken van zonne-energie.

Dus, eenvoudig geld verdienen én tegelijkertijd uw pand verduurzamen zonder daarvoor financieel te investeren? Verhuur uw dak aan Solarfields. Wij wekken er duurzame energie op via de geplaatste zonnepanelen. U ondervindt hier geen hinder van, wij regelen alles voor u van A-Z. Tegelijkertijd draagt u daadwerkelijk bij aan een beter klimaat. Een logische vraag is dan ook: Waarom zou u het niet doen?

Sunrock

Sunrock

Sunrock ontwikkelt, realiseert, financiert en beheert grootschalige zonneparken op daken van logistiek en commercieel vastgoed en breidt deze zonneparken op termijn uit met opslagsystemen en energie efficiency producten en services. Momenteel hebben we meer dan 100 zonnedaken operationeel en een brede portefeuille in ontwikkeling. Hetgeen neerkomt op ruim 2 miljoen m2 zonnepanelen. Daarmee is Sunrock een van de grootste onafhankelijke solar-specialisten in de Benelux. Succesvol dankzij een professionele, ontzorgende aanpak die er volledig op is gericht om onze klanten te laten profiteren van duurzame zonne-energie.

Sunrock

Zonnegilde

Zonnegilde B.V. is dé specialist op het gebied van het realiseren van zonnepanelen-projecten voor de zakelijke eindgebruikers. Wij werken uitsluitend voor klanten die duurzaamheid in hun werk- en leefomgeving serieus nemen en op zoek zijn naar een kwalitatief, hoogstaand en passend antwoord hierop. Door onze specifieke expertise werken wij met de meest actuele technologie en producten, waardoor u verzekerd bent van een duurzame, slimme oplossing. Wij verzorgen de aanvraag van de SDE+ subsidie, de plaatsing, het onderhoud van de PV-installatie en de uitwerking van financiering.

Durven innoveren met energie is de sleutel voor ons bestaansrecht nu en in de toekomst. Door een stijgende vraag naar energie zal ook de vraag naar opslag van duurzame energie toenemen. Het verduurzamen van Nederland doen we onder andere met behulp van alle door de overheid beschikbaar gestelde middelen, waaronder de SDE+ subsidieregeling. Wij geloven in een toekomst waar energie niet vervuilend is en toegankelijk voor iedereen. Een langdurig partnerschap met onze klanten, medewerkers en leveranciers staat voorop.